Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Grim Tales

Vaikeusaste: Vaikea

Vaadittavat Questit: Witch's House

Vaadittavat tasot: Farming 45, Herblore 52, Thieving 58, Agility 59, Woodcutting 71

Tapettavat viholliset: Glod (lvl 138)

Tarvittavat esineet: 2 x Tarromin, 2 x Vial of Water, Seed Dibber, Watering Can, Leather Gloves, Hatchet

Suositeltavat esineet: Hyvät taisteluvarusteet, hyvää ruokaa ja prayer potioneja, House Teleportteja (jos talo on Taverleyssa)

1. Puhu Sylakselle Taverleyssa. Hän kertoo jotain taikapavuista ja haluaa sinun hankkivan hänelle aarnikotkan sulan.

2. Mene White Wolf Mountainin koillisosaan ja sano suurelle aarnikotkalle, Grimgnashille, että olet kuullut tämän olevan voimakas peto (powerful griffin.) Nyt on aika kertoa hänelle iltasatu. Jos valitset väärän vaihtoehdon, Grimgnash puree sinua ja menetät roimasti LP:tä.
- There once was a graveyard filled with undead.
- There lived a skeleton named Skullrot.
- Skullrot was insane!
- Skullrot hungrily grabbed the gnome's hair.
- Started to strangle the poor gnome.
- He saw a big axe leaning on the wall.

The griffin

3. Grimgnash nukahtaa, joten ota sulkakasasta sulka ja vie se Sylakselle. Nyt hän tarvitsee Ruper the Beardin kypärän. Hän neuvoo sinua menemään koilliseen metsään.

4. Mene metsään Ice Mountainin ja Goblin Villagen välillä ja kiipeä aidan yli linnan itäpuolella. Puhu vesiränniä pitkin Rupertille. Puhu siihen uudestaan ja ehdota, että voisit kiivetä torniin, kun ovistakaan ei pääse. Hän heittää partansa köydeksi.

Talk into the drain pipe

5. Kiipeä partaa pitkin ylös ja puhu Rupertille taas. Mene sitten ulos linnasta ja puhu Miazrqalle ulkopuolella. Valitse vaihtoehto "second cousin, twice removed." Hän päästää Rupertin vapaaksi linnasta, jos löydät hänen kadottaman korun. Kysy vielä avainta häneltä.

6. Mene noidan taloon Taverleyssa (tuttu Witch's Housesta) ja mene kellariin. Laita Leather Glovet käteen, avaa portti ja nuotit (music sheet.) Soita kellarin pianolla lyhyt sävelmä nuotteja käyttäen. Klikkaa pianon kosketinta soittaaksesi kyseisen nuotin.

Oikeat nuotit ovat ylempi E (eli oikeanpuoleisempi), ylempi F, ylempi E, ylempi D, ylempi C, alempi A, alempi E, alempi G ja alempi A.

Sheet music

7. Jos soitit oikein, piano avautuu ja löydät sieltä kutistumisreseptin, tehtävälistan ja 2 kutistettua Ogleroottia. Valmista kaksi kutistumis-potionia laittamalla ensin Vial of Wateriin Tarromini ja sitten Oglerootin.

8. Kiipeä ylös ja mene hiirenkolon luokse etelässä. Juo kutistumis-potion, niin pääset koloon. Ohjeet Miazrqan korun löytämiseksi:
A) Juokse hiiren läpi ja kiipeä nauloja pitkin.
B) Mene etelään, sitten länteen ja kiipeä nauloista.
C) Kiipeä toisista nauloista ja kiipeä nauloista alas koillisessa.
D) Kiipeä nauloista pohjoisessa ja ota koru.

Pendant

9. Palauta koru Miazrqalle, niin hän vapauttaa Rupertin. Saat Rupertin kypärän, joka sinun on toimitettava Sylakselle.

10. Anna kypärä Sylakselle, niin saat taikapapuja. Istuta ne Farming-paikalle etelässä pyykkinarun lähellä. Kastele ne, niin ne alkavat heti kasvaa.

11. Joudut seuraavaksi käsikähmään voimakkaan jättiläisen kanssa, joka imee Prayer Pointsejasi ja osaa myös tainnuttaa sinut hetkeksi. Hirmu osaa myös parantaa itseään.
Kun olet valmis, kiipeä taikapavuista kasvanutta köynnöstä pitkin ja kohtaa Glod, jättiläisistä mahtavin.

Glod

12. Tapettuasi Glodin ota kullattu Goblin maasta ja vie se Sylakselle. Hän tahtoo sinun hakkaavan köynnöksen poikki välttääkseen suurempia harmeja.

13. Palaa köynnökselle ja käytä toista kutistus-potionia siihen ja hakkaa se poikki. Palaa hakemaan palkintosi Sylakselta.

Cut the beanstalk down

Quest suoritettu!

Palkinnot: 1 Quest point, 4,000 Farming xp, 5,000 Herblore xp, 5,000 Constitution xp, 14,000 Woodcutting xp, 6,000 Agility xp, 6,000 Thieving xp, Dwarven Helmet

Congratulations, Grim Tales Quest complete!

©2015 Ilmaiset Kotisivut - Suntuubi.com - suntuubi.com